İSTANBUL / ESENYURT - MİMAR SİNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Şbt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Ramazan ayının habercisi olan Beraat Kandili'ni kutlamak amacıyla bir araya geldik. Yenilenen konferans salonumuzda düzenlenen Beraat Kandili Programı yoğun ilgiyle beraber beğeniyle karşılandı. Programda günün anlam ve öneminden bahsetmek için Okul Müdürümüz Sayın Şener Şahin sahneye davet edildi. Bu etkinliğin başlangıç olduğunu, daha nicelerinin düzenleneciğini söyleyen Müdürümüz;gelecek nesil için umutlu olduğunu, Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi imajını hep beraber oluşturacağımızı dile getirdi.

Şbt

Okul konferans salonumuzda "İmam Hatip Ruhu"nu hissettirmek amacıyla birtakım düzenlemeler yaptık. Değişen okul logomuzla beraber harika bir görünüm elde eden konferans salonumuzu siz değerli öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Güler Bal ve öğrencileri sokak hayvanları için kulübeler yaptı.

Şbt

Okulumuz, öğretmenimiz Güler Kır ve öğrencilerinin ortaklığıyla uluslararası proje yürütme portalı olan eTwinningde "Bir Mani Bir Türkü" adlı bir proje başlattı.