İSTANBUL / ESENYURT - MİMAR SİNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Kut'ul-Amare Zaferi'nin 108. yıl dönümü programı Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisemizde İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Tayfun Özyolcu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.Programı büyük bir özveriyle hazırlayan Okul Müdür Yardımcımız Hulusi Şahin’e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Nis

İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması"nda okulumuzu başarıyla temsil ederek İstanbul 3.sü olan öğrencimiz Abdulhakim GÜL'ü kutlar, muvaffakkiyetinin devamını Cenab-ı Haktan niyaz ederiz.Okulumuzu böylesine güzel temsil ettiği için de ayrı gurur duyuyoruz.

Nis

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi E-Twinningde yürütmüş olduğu Bir Mani Bir Türkü projesiyle etkinliklerine devam ediyor.

Dergimizin Mart sayısına ulaşabilmek için linke tıklayınız.

Mrt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları matematik dersi etkinliğinde 14 Mart Dğnya Pi Günü'nü kutladı.

Mrt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "Okullar Arası Futsal Turnuvası"na katıldık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz. Vurduğunuz gol olsun :)

Mrt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesinin Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Güler Kır ve öğrencileri e-twinning portalında yürütmüş oldukları “Bir Mani Bir Türkü” projesi kapsamında çıkarmış oldukları ilk dergilerini sizlere sunuyor.

Mrt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Eylem Yıldırım'ın düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı konferans salonumuzda kutlandı. Okulumuzda görev yapan kadın öğretmenlerimizin ve kadın görevlilerimizin katılımıyla birlikte programda unutulmayacak anlar yaşandı. Dualar ve şiirlerle "Kadın"larımızın değerini ve yüceliğini kutlayan bu programı düzenleyen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Satranç turnuvasında 1. olan öğrencimize hediyesi ve birincilik belgesi takdim edildi.

Mrt

"Ramazan ayı girdiğinde Cennet kapıları açılır Cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar bağlanır."

(Buhari, Savm 5)

Mimar Sinan AİHL öğretmeni Birsen Demiroğlu 9. sınıf öğrencileriyle birlikte Ramazan ayı heyecanı ile okul panolarını düzenlediler. Kendisine ve öğrencilerimize bu özverili davranışları için teşekkür ederiz. "Hoş Geldin Ya Şehr-i Ramazan"

Şbt

Okulumuzda Satranç Müsabakasının Finali düzenlendi. Müsabaka yenilenen konferans salonumuzda gerçekleşti. Kazanan öğrencimizi tebrik eder,desteğini esirgemeyen onlara rehberlik eden öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Sena hocamız öğretmenlerimize sürpriz yaparak okulun yeni amblemini taşıyan kupalar hazırlatıp hediye etti.

Şbt

Okulumuzda Üniversite sınavına hazırlık kapsamında 11 ve 12.sınıf öğrencilerine TYT ve YÖS Deneme Sınavları Yapıldı

Şbt

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Güler Kır ve öğrencileri e-Twinning portalında yürütmüş oldukları "Bir Mani Bir Türkü" adlı proje kapsamında okulumuzun tanıtım videosunu hazırladılar.

Şbt

Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Ramazan ayının habercisi olan Beraat Kandili'ni kutlamak amacıyla bir araya geldik. Yenilenen konferans salonumuzda düzenlenen Beraat Kandili Programı yoğun ilgiyle beraber beğeniyle karşılandı. Programda günün anlam ve öneminden bahsetmek için Okul Müdürümüz Sayın Şener Şahin sahneye davet edildi. Bu etkinliğin başlangıç olduğunu, daha nicelerinin düzenleneciğini söyleyen Müdürümüz;gelecek nesil için umutlu olduğunu, Mimar Sinan Anadolu İmam Hatip Lisesi imajını hep beraber oluşturacağımızı dile getirdi.