İSTANBUL / ESENYURT - MİMAR SİNAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

HEDEF2024YKS

Nis

Öğrenci ve öğretmenlere yönelik motivasyon demineri düzenlendi. Okulumuz Rehber Öğretmeni Ahmet Sözen sınav tarihinin yaklaşmasıyla beraber artan stresin yönetimi ve motivasyon kaybı yaşamamak için okul öğrencilerine ve öğretmenlerine bilgi verdi.

Şbt

ÖĞRENCİLERİMİZE YKS VE MSÜ İLE İLGİLİ BİLGİLERİ DUYURACAĞIMIZ PANOLARIMIZ HAZIR. GEREKLİ DUYURULAR SINIFLARA VE KORİDARLARA ASILIP ÖĞRENCİLERE DUYURULDU.

Şbt

Okul Rehberlik Servsimiz  11 ve 12 sınıf öğrencilerimize sınav motivasyonu, kaygı yönetimi , ders çalışma disiplini hakkında seminer düzenledi. Rehber Öğretmeni Ahmet SÖZEN süreç hakkında bilgi verdikten sonra  öğrencilerin sorularını cevaplayıp durum tespitinde bulundu

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ahmet SÖZEN 12 ve 11. sınıflara ''MESLEĞİMDE 1 GÜN'' Projesi altında bilgilendirme çalışmalarında bulundu. Ahmet Sözen Rehber öğretmeni olmanın kolaylık ve zorluklarından bahsettikten sonra nasıl rehber öğretmen olunacağı hakkında yol haritasını da öğrencilerle paylaştı.

Kas

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kas